VR Escape Room

VR Escape room er super aktivitet for både barn og voksne om det er bursdag, teambuilding, fest, date eller en familiedag. Våre VR Escape room er for grupper fra 2 til 4 spillere og vi har ulik vanskelighetsgrad for nybegynnere og for de som vil la seg utfordre.

Vi har bar med godt utvalg av snacks og forfriskende drikke. Ønsker dere matpause kan vi også tilrettelegge for matservering fra våre mange naboer her på Vulkan. Noen anbefalinger er saftige hamburgere fra Døgnville eller Amerikanskinspirert mat fra Lucky Bird.

VR Escape room. Hospital of horror

Flere VR opplevelser

Vi har ulike VR opplevelser med forskjellig vanskelighetsgrad. Spillopplevelsen varer inntil 45 minutter, alt avhengig av hvor raskt man løser oppgavene.

Space station Tiberia er må dere samarbeide om å redde romstasjonen i verdensrommet. Om du vil la deg skremme så er Hospital of horror perfekt! Depth of Osiris løser dere oppgaver under vann og Dragon Tower er perfekt for de som vil tilbake til riddertiden og oppleve en drage på nært hold.

Dere velger opplevelse når dere ankommer.

Pris

Viktig info

Matservering

Pris

350,-

per person (inkl.mva)

For eventer på mer enn 10 personer ta kontakt.
Vi kan legge til rette for flere spill og VR-opplevelser

Viktig info

VR Escape opplevelse er kun tilgjengelig på House of Nerds Vulkan

Husk å møte til avtalt tidspunkt for å unngå redusert spilltid

Det er mulig å bruke briller, men vi anbefaler kontaktlinser

Våre lokaler og VR-opplevelser er tilgjengelig for rullestolbrukere

Våre spill har anbefalt aldersgrense på 12 år, men vi tillater at barn under 12 år kan spille sammen med foresatte

Matservering

Her på Vulkan er det en rekke restauranter og serveringssteder som tilbyr god mat og drikke. Du står fritt til å handle mat hos våre naboer og nyte maten hos oss sammen med gode opplevelser, underholdning og selvfølgelig noe godt å drikke fra vår bar.

Ta gjerne en kikk på denne siden for å lære mer om serveringsstedene i vårt nabolag

Det er mulig å forhåndsbestille mat til forhåndsbookede eventer. Ta kontakt med vår bookingansvarlig så ordner vi dette for dere

Er du klar for en opplevelse utenom det vanlige? Reserver plass nå!